Гарет Бейл с любопитно изказване по повод трансфера на Меси в Маями
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Тук е далеч по-спокойно... Ако загубиш мач в Реал Мадрид, сякаш светът е приключил, биваш разпънат на кръст“

Гарет Бейл, който е играл в американската МЛС и испанската Ла Лига изказа любопитен коментар по повод трансфера на Лионел Меси в Интер Маями. Както вече стана известно, аржентинската суперзвезда взе решение да продължи своята футболна кариера във франчайзът, чиято собственост е на бившия футболист на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, ЛА Галакси и ПСЖ – Дейвид Бекъм.

„Тук е далеч по-спокойно… Ако загубиш мач в Реал Мадрид, сякаш светът е приключил, биваш разпънат на кръст“, започна той.

„В Щатите приемат загубата далеч по-добре, знаят как да губят, но когато спечелят, празнуват, сякаш са спечелили шампионата. Меси определено ще се наслади на времето си зад океана“, каза още уелсеца по адрес на световния шампион с Аржентина от изминалото преди половин година първенство на планетата в Катар.

Бейл бе част от първенството на Щатите в началото на изминалата кампания, като той взе участие в 12 срещи за отбора от западния бряг Лос Анджелис ФК, но реши да обяви края на своя футболен път след като изпълни мечтата си и изведе родината си на световно първенство.