Гарсес за Левски: Много трудно се играе срещу тях
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят на ЦСКА-София бе избран за футболист номер 1 на 31-ия кръг на efbet лига

Футболистът на ЦСКА- София Маурисио Гарсес заяви амбициите на клуба в оставащите мачове от сезона. Той бе смел в изказването си относно предстоящите срещи с ЦСКА 1948 и Левски, които ще определят тазгодишния шампион в efbet лига.

„Имаме много добро настроение. Щастливи сме с постигнатите резултати. Имаме много доверие в способностите си. Отиваме за победа срещу ЦСКА 1948. За да бъдем шампиони, трябва да печелим всички мачове и да се борим в тях. Ако играем, както тренираме, можем да спечелим първенството. Не очаквахме Лудогорец да загуби точки срещу ЦСКА 1948, но сме щастливи“, заяви Гарсес.

„Мачът с Левски ще бъде много важен, както всички други. Не можем да губим дербито. Този път вярвам, че ще излезем победители, за да затвърдим титлата. Много трудно се играе срещу тях. Трябва да сме по-мотивирани от тях, защото сме на първо място и трябва да вкараме в главите си идеята, че трябва да победим. Само победа“, добави той.

„Бил съм шампион и на други места, но ще е по-различно да спечеля титла извън Бразилия и горя от желание за нея. Горя за тези два последни мача. Няма да сме скромни. Отиваме да се борим, няма да променяме нищо. Треньорът като ни каже да играем просто, така ще играем“, завърши футболистът на ЦСКА-София .