Гарсия призна: Лацио заслужаваше победата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шампионите от Серия "А" инкасираха първо поражение за кампанията.

Треньорът на Наполи Руди Гарсия говори след първата загуба за новия сезон в Серия “А”, която дойде от Лацио с 1:2 в двубой от третия кръг на първенството.

“Заслужавахме да водим на полувремето, защото играхме наистина добре в началото и не получихме гола, който заслужавахме”, сподели Гарсия.

“При почти единственото истинско нахлуване на Лацио в нашата половина те вкараха гол, така че ефективността беше 100 процента. Изравнихме, но през второто полувреме бяхме далеч по-малко ефективни в подаванията и създаването на положения”, обяви той.

“Като се има предвид второто полувреме – Лацио заслужаваше победата, но като гледам мача като цяло мисля, че равенството щеше да е по-добре. Момчетата трябва да научат, че когато не можем да спечелим, трябва поне да не губим”, заяви Руди Гарсия.

“Хвича Кварацхелия също започна силно, след това загуби няколко топки в опасни ситуации и доста загуби интензивност. Знаехме, че няма 90 минути в краката си, това беше първият му старт след контузията. Той все пак показа, че може да направи разликата”, завърши наставникът на Наполи.