Гатузо изрази задоволството си след успеха на Олимпик Марсилия в ЛЕ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Много съм доволен от мача на Витиня и на целия отбор", обяви специалистът.

Наставникът на Олимпик Марсилия – Дженаро Гатузо, бе щастлив след успеха на своя тим над АЕК Атина с 3:1 в двубой от груповата фаза на Лига Европа, след който френският гранд оглави класирането с актив от 5 точки.

“През първото полувреме играхме добре, но след почивката повторихме някои грешки от мача с Ница. Те промениха начина си на пресиране и ние направихме грешки. Трябваше да използваме повече ширината на терена. Голът им падна след неточно пресиране от наша страна. Ронжие излезе твърде напред и им оставихме свободни пространства. Трябва да четем по-добре играта”, заяви Гатузо.

“Хубаво е да има такава атмосфера на всеки стадион и да се вижда по-често. Хубаво е да се вижда повече братство по трибуните, каквото имаше днес. Атмосферата беше невероятна, това ни дава крила. Това е добавена стойност за нас и непрекъснато го напомням на играчите”, добави той.

“Много съм доволен от мача на Витиня и на целия отбор. Можеше да му дам повече минути игра, откакто дойдох, но и той можеше да даде повече. Той знае какво мисля за него. Искам да го виждам на тренира с усмивка. С усмивка се играе по-добре футбол. Имаме само двама нападатели и така е трудно да мислим да смяна на системата”, обясни Дженаро Гатузо.