Генчев готви изненада за Моуриньо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Участието на Десподов и Кешеру остава под въпрос

Временният наставник на Лудогорец Станислав Генчев заяви, че за него и целия отбор изправянето срещу треньор от калибъра на Жозе Моуриньо е безценен опит.

Младият специалист обаче изрази надежда, че Орлите ще победят Тотнъм, а успехът ще отекне в целия свят.

“Това е един отбор, който в последните години покава, че е от елита на световния футбол,” обяви Генчев на пресконференцията преди сблъсъка с Шпорите в Лига Европа. “Това е безценен опит да играем срещу такъв треньор.

“За целия клуб и футболистите е огромен опит. Изключително голям престиж за клуба, футболистите и града. Победа ще бъде отразена насякъде

“Във всеки един мач се надяваме да спечелим. Тотнъм също допускат загуби. Ние също се надяваме да спечелим 3 точки срещу тях

“Всеки един футболист мечтае да играе срещу най-силните в света. Мотивацията е много силна във всички. Ще се опитаме да играем нашия начин на игра – бързо, атрактивно.

“Много е трудно да се изненада Моуриньо, но определено ще има какво да предложим като изнендада.”

Генчев заяви, че решение относно участието в мача на възстановяващите се от травми Кирил Десподов и Клаудиу Кешеру ще се вземе в последния момент.

“Възстановяват се от контузии,” заяви наставникът. “В последния момент ще се реши дали да вземат участие в мача. Същото е и за Са.”

“Изключително ми е приятно да водя Лудогорец срещу един от най-добрите в света. Има малка разлика в подхода им. Гледали сме мачовете им, както и тези в първенство. Промените не се отразяват на начина им на игра.

За всяко нещо трябва много работа. Все още търсим стила на игра, който Лудогорец изповядваше последните години. В защита трябва да участва целият отбор, както и в атака.”

Лудогорец приема Тотнъм, след като записа две загуби в първите си срещи – с 2:1 у дома срещу белгийския Антверп и с 4:3 при гостуването на австрийския ЛАСК (Линц).