Генчев: “Имаме много по-добри играчи от ЛАСК, утре бием!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Григоре и Недялков пропускат мача

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев заяви, че Орлите разполагат с много по-качествени футболисти от австрийския ЛАСК (Линц), срещу който ще се изправят в последния си мач от груповата фаза на Лига Европа утре вечер, а освен това изрази увереност, че неговият тим най-после ще успее да победи.

“Като качество имаме много по добри футболисти от противника, трябва да го покажем на терена за да спечелим,” коментира Генчев. “За никой не е приятно да влезе в негативната история, но съм сигурен, че утре ще спечелим три точки и не мислим за друг вариант. Трябва да излезем с достойнство, да покаже всеки на доброто от себе си, за да спечели трите точки.

Генчев разкри, че от състава му ще остъстват две основни фигури.

“Знаете, че Драгош Григоре е наказан, а Антон Недялков има проблеми и играе със счупен пръст от няколко мача” каза той. “До последно ще следим ситуацията с него, за да знаем дали ще можем да го използваме в мача с ЛАСК. Това са двамата футболисти, които ще пропуснат мача утре.

“Във всеки един мач допускаме елементарни грешки в защита, които позволяват на противника да поведе в резултата. Трябва утре да вкараме първи и ЛАСК да е догонващ отбор.

“Специално в Лига Европа всеки иска да покаже най доброто от себе си и да печели точки. Очаквам ЛАСК да излезе с най-добрия си състав и да търси победа

“Не е лесно след пет загуби за психологическа гледна точка. За нашите футболисти е доста трудно. Надявам се всеки да покаже истинското си ли е и да покаже, че има желание за победа.”

Генчев заяви, че публикациите в румънските медии за евентуалното привличане на Дан Петреску за треньор, не са в състояние да го притеснят.

“Това не е нова ситуация за мен” коментира той. “През миналата година бях в същото положение. Аз съм концентриране изцяло върху работата си. Спекулации винаги има. Мен не ме притесняват тези неща, нито ми пре1ат на работата.”