Георги Дерменджиев: Излизаме, за да бием Гибралтар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Селекционерът на България се оплака, че няма да може да разчита на 8-9 футболисти

Наставникът на България Георги Дерменджиев даде ресконференция преди любопитната контрола с Гибралтар утре вечер на стадион „Васил Левски“. Националният селекционер заяви, че България излиза за победа, като ще отдадем респект към Гибралтар.

„В това динамично време е трудно, но трябва да успеем да се справяме. Отсъстващите играчи са много. Може би 8 или 9, които няма да могат да вземат участие. Възможно е да бъдат повикани и други“, започна той.

„Всеки мач си е за себе си. Излизаме, за да бием. Когато трябва да играеш срещу отбор, без значение от класата му, той се анализира, независимо от класата. Ние сме го направили и излизаме за победа“, заяви Дерменджиев.

„Ние отдаваме респект към Гибралтар. За нас е важно да спечелим без значение какво е нивото на съперника, за да може играчите да придобият самочувствие и вяра в себе си за следващите две срещи“, продължи наставникът.

„Всеки двубой е важен и вие ще го видите какъв ще бъде съставът“, вметна специалистът.

„При това динамично време трябва да се съобразявам с всичко. Трудно е когато избистриш един състав и след това трябва да замениш няколко човека. В крайна сметка се съобразяваме и вървим напред. Трябва да се играят мачовете и толкова“, добави селекционерът на ‘лъвовете’.