google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Спортният директор на лидера в класирането на Първа лига Локомотив (Пловдив) Георги Иванов обяви, че отборът ще прецени какви цели ще преследва едва след приключването на есенния дял от шампионата.

Самият той отчита прогреса в представянето на Черно-белите, но смята, че е прекалено рано да се говори за “шампионски титли и подобни неща”.

“Отборът показва добро ниво,” коментира Иванов. “Ако кажа, че заслужено сме първи, ще е малко преувеличено, защото в крайна сметка има и други сериозни отбори. Да не забравяме, че това е временно. Пилците се броят, когато свърши първенството.

“Смятам, че имаме сериозно израстване, което се дължи на самите футболисти и на треньорското ръководство, което полага усилия, за да може тимът да изглежда по този начин.

“Апетитът идва с яденето, но е много рано да говорим за шампионски титли и подобни неща. Минали са 8 кръга, в които показваме добро ниво, но има още 18 мача от редовния сезон. Може всичко да стане.

“На Нова година ще направим изводите и ще преценим какви ще бъдат амбициите на Локомотив. За момента ми се иска да кажа, че ще направим всичко възможно да се борим за първо място, но ще изглежда малко смешно. Нека първо да минат мачовете до зимата. Тогава ще направим равносметка за какво можем да се борим.”