Георги Миланов: С Мъри и тази публика са нормални тези резултати
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Халфът на "сините" спомена от кои треньори е научил много

Халфът на Левски Георги Миланов гостува на предаването „Фен Сектор“ в Ютуб, където говори за това от кои треньори е научил най-много и че сега резултатите на “сините” не са случайни.

„Христо Стоичков е мой идол. Беше ми треньор и един от най-големите футболисти на България за всички времена. Научил съм много от него, както и от Любо Пенев. Помогнали са ми много. Първият човек, който ме взе в Литекс е настоящият ми треньор в Левски – Станимир Стоилов. Изключително съм му благодарен. Той също ми помогна много във футбола. Имахме тогава късмет с моите съотборници да работим с един от най-добрите български треньори. В момента съм радостен и горд, че работим заедно. Когато има добра сплав между млади и опитни, и българи и чужденци, с такъв треньор и публика е нормално резултатите да са добри“, каза халфът.

„Не мога да обещая, че Левски ще стане шампион. Ще направим всичко възможно да побеждаваме и радваме феновете. Млад отбор сме и ще има колебливи игри. Хубавото е, че всички дават маскимума от себе си. Вече докъде ще стигнем, времето ще покаже“, заяви Миланов.