Георги Петков замина за Анталия с кола заради страх от летене
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ветеранът ще трябва да пропътува 1250 км. с автомобил

Вратарят на Славия Георги Петков се страхува от летене и ще пропътува разстоянието от София до Анталия с автомобил. Днес неговите съотборници се качиха на самолет за Турция и вече са в Анталия, а вратарят на “белите” тръгна за южната ни съседка вчера, за да бъде навреме за старта на подготовката на своя тим.

Разстоянието до Анталия е около 1250 км, а ветеранът ще трябва да го измине два пъти, тъй като ще се прибира отново с автомобила си през февруари, когато приключва лагера на Славия. Това не е се случва за пръв път на Георги Петков. Той избягва да се качва на самолет, освен ако няма избор. Компания по пътя към Анталия в атвомобила му правиха и синовете на Велислав Вуцов – новото попълнение Петър Вуцов, както и другият вратар – Светослав.

На турска земя тимът на Славия ще изиграе общо шест контроли, пет от които срещу клубове от Русия. “Белите” ще се изправят срещу Криля Советов, Иртиш Омск, Торпедо Москва Оренбург и Ротор, както и срещу сръбския Войводина.

Днес към Турция заминаха още три отбора от efbet Лига – Монтана, Арда и ЦСКА 1948, които също ще се готвят на по-благоприяните условия в южната ни съседка.