google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Футболен запалянко е пострадал преди първия мач на Европейското първенство

Неприятен инцидент се е случил преди дебютния мач на Европейското първенство 2024 миналия петък. Привърженик на националния отбор на Германия е пропуснал категоричната победа на Маншафта срещу Шотландия, тъй като ръката му бе счупена силен шут на нападателя Никлас Фюлкруг по време на загрявката преди мача.

Привърженикът Кай Флатман е бил заел място на трибуната зад вратата на Германия, за да наблюдава двубоя срещу шотландцие. Фенът обаче бил ударен по ръката от топката, шутирана от Фюлкруг.

“Нямам думи, пълна лудост”, пише германският фен в социалните мрежи, като качи и своя снимка от болницата с превързана ръка.

“Вестник Bild съобщи за нещастния инцидент, а от Германската футболна централа вече също установиха връзка с мен”, заяви фенът.

Флатман каза пред вестника, че е успял да хване химните на двете страни, докато го изнасяли на носилка. Фюлкруг вкара четвъртия гол за Германия с удар, регистриран с 110 км/ч.

Германия се изправя срещу Унгария в сряда и вратарят Мануел Нойер каза, че отборът няма да подценява своя опонент, който загуби от Швейцария в първия си мач.