Геша: Много проблеми имаме, по които да работим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нужно е по-сериозно отношение в защита, някои играчи не си дават сметка къде се намриат", заяви Георги Иванов

Временният треньор на Спартак Варна – Георги Иванов-Геша, отново остана недоволен от представянето на своя тим. Той дори изрази разочарованието си от част от играчите на варненци след поражението с 1:3 от Арда, което остави отбора на дъното на efbet Лига.

“Повратният момент беше преди второто попадение за Арда. Стори ми се, че трябваше да има корнер за нас – в ответната атака стана 2:1. Държахме се достойно, имахме ситуации за откриване на резултата.. Нещастно стечение на обстоятелставата. ВАР не призна нашето попадение. Две принудителни смени, на фона на четирима отсъстващи, две принудителни смени, вече стана много тежко.

Нужно по-сериозно отношение в отбрана. По-непримирими и безкомпромисни. Да не си оставят хората свободни, да си пазят зоните. Много проблеми имаме, по които да работим. Ще ги решим с нови играчи.

Точно сега плащаме грешките на лятото. Еуфорията, че отборът може да се справи в Първа лига беше в повече. Не си дадохме сметка, че ще трябват по-качествени попълнения. Не съм доволен от чужденците в отбора. Влизат намръщени, не дават всичко от себе си”, сподели Геша.

Треньорът на Спартак Варна заяви, че новото попълнение Здравко Димитров ще получи шанс при “соколите”, след като е бил пратен от Мъри. Геша се надява играчът да наблегне на футболните си изяви.

“В момента говорим само за привличане на нови играчи. Знам, че се преговаря с друг треньор. Докато съм тук ще направя каквото мога, да вдигна тези момчета. Някои от тях заслужават повече, докато други не си дават сметка къде се намират. Ще има напуснали почти сигурно”, завърши Иванов.