Гняв на “Армията”: ЦСКА 1948 вдига купата пред феновете на ЦСКА София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Новакът в Първа лига ЦСКА 1948 се похвали, че ще получи купата и златните медали за шампион на Втора лига непосредствено преди първия официален мач за новия сезон.

Любопитното в случая е, че двубоят на националния стадион “Васил Левски” на 7 август, с който се вдига завесата на новото първенство е не срещу друг, а срещу ЦСКА София.

Обявлението веднага нажежи страстите на “Българска армия”, като в социалните мрежи моментално се изсипаха куп ругатни по адрес на недолюбвания в Борисовата градина отбор, предвождан от Красимир Балъков.

„Гордо извървяхме пътя,” написаха от ЦСКА 1948 на своята страница. “Време е да почетем успеха! ЦСКА ще получи титлата за шампион на Втора лига на 7 август на Националния стадион „Васил Левски“ непосредствено преди началния съдийски сигнал за двубоя на „армейците“ от първия кръг на efbet Лига.

“Футболисти и треньори ще получат своите медали за спечелването на първо място във втория ешалон на българския футбол през сезон 2019/20.”

Редица фенове на ЦСКА София вече призоваха ръководството да поиска отмяна на церемонията.

От БФС обаче засега не смятали да променят датата, обосновавайки се, че на трибуните на “Васил Левски” ще липсва публика и няма да се стигне до ексцесии.