google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мениджърът на Пулев убеден в българския триумф в събота

Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев се обърна чрез британските медии към импресариото на Антъни Джошуа с призив да не задействат веднага клаузата за реванш, а да позволят на Кобрата да се бие през пролетта с Тайсън Фюри.

Гоцев заяви, че няма съмнение, че Пулев ще победи Ей Джей в събота, добавяйки, че след дуела с Фюри, българинът ще даде реванш и на двамата.

“Знаете ли кой ще плати цената на този забавен мач? Антъни Джошуа. Идваме на дансинга, това е неговата бална зала, всичко е, както поискаха. Но не прецениха добре нещата, защото Кубрат Пулев идва,” коментира Гоцев.

“Ще спрем Ей Джей на негова територия. Ако наистина подценяват Кубрат, това ще бъде най-лошото им решение. Да, той е на 39, но е отлично съхранен. Не спирам да повтарям на нашия екип, че това не е боксов мач.

“Това е епична битка. Годината бе странна, но ще завърши с голям трясък. Това ще бъде битка на характери и на воля. Ще развалим партито на Ей Джей, защото той просто няма този хъс, който води Кубрат.

“И искам да призова нещо Еди Хърн – победителят да получи Тайсън Фюри. Тоест да не използват клаузата за реванш веднага, а да дадат шанс на Пулев да се бие с Тайсън. След това ще им дадем реванш и на двамата.”