Гоцев:”Съдим Ей Джей ако не излезе срещу Кубрат”

Прочетена:1547
Гоцев:"Съдим Ей Джей ако не излезе срещу Кубрат" 1
2 0

Промоутърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев реагира на появилите се слухове относно възможността Антъни Джошуа да избегне мача с основния претендент, заявявайки че такъв опит би завел Ей Джей в съда.

Напоследък в медиите на Острова се появиха информации, че световният шампион иска да пропусне срещата и директно да се изправи срещу Тайсън Фюри – сблъсък, който е очакван с огромно нетърпение от боксовите фенове.

Дясната ръка на Кобрата Гоцев обаче заплаши, че ако това се случи, Джошуа ще бъде изправен пред съда за нарушаване на правилника.

“Това е нещо, за което постоянно се говори,” заяви Гоцев. “Тази врата обаче ще бъде затворена с обвинение в съда, защото се нарушават договорните отношения.

“Има много добри адвокати в Англия и честни съдилища. Ще се стигне дотам в зависимост какво решат от техния лагер. Вярвам, че Ей Джей и промоутърът му ще направят правилното нещо и ще финализират преговорите.

Кубрат си спечели позицията да е претендент на Джошуа с много кръв, пот и сълзи. Не могат да отнемат всичките му права, но от тях зависи дали ще опитат. Трябва да спазват правилата на IBF, защото има подписано споразумение.”

Сподели
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
P