google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шефът на ЦСКА 1948 е убеден, че дузпата в полза на тима от Кърджали не е трябвало да бъде отсъждана

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов заяви, че дузпата, с която Арда стигна до точката във вчерашния двубой в Първа лига, не е трябвало да бъде отсъждана.

Нещо повече, Гьонов заяви, че дори домакините от Кърджали знаели, че решението за 11-метровият удар е било грешно.

“Срещнахме силния отбор на Арда,” коментира Гьонов. “Добър мач, поздравявам домакините за цялата организация. Мартин Камбуров е изключително ценен играч. Един от най-добрите футболисти в нашия шампионат.

“Като цяло не съм си позволявам да коментирам съдийството. Има си хора, които трябва да го оценят. Имаше и други спорни ситуации. Трябва малко повече СК да се концентрира и има доста грешки, които не се наказват.

“Малко повече трябва да се работи в тази насока. Дали имаше дузпа или не… Дори колегите от Кърджали знаят каква е истината. Трябва оценяващите да си свършват работата.

“Не мога да определя дали има тенденциозност. Комисията се събира всяка седмица, достатъчно добри съдии има в България, които да бъдат стимулирани и повишавани да ръководят важните срещи. Съдийската комисия трябва да е органа, който трябва да казва кой как съдийства.

Подготвяме още следващата седмица още два наши трансфера. Работим за поне още три входящи. Подготовката е планирана да е в Турция, но наблюдаваме ситуациите. Селекцията е насочена към млади българи.”