Гьонов: “Реално е да сме в Топ 3, очаквам да бием ЦСКА София”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шефът на новака в Първа лига смята, че отборът е изпуснал доста точки

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов заяви, че е доволен от представянето на новака в Първа лига.

Той коментира, че е напълно реално отборът да бъде сред първите три в класирането, а освен това сподели, че очаква победа срещу ЦСКА София.

“Стана хубав мач между два от водещите отбори,” заяви Гьонов след равенството – 1:1, при гостуването на Локомотив (Пловдив). “Доволен съм от срещата. Както те, така и ние можехме да победим.

“Има една горчивина, но равният резултат е реален. Шанс не ни достигна, получихме гол в първите минута на срещата, но си личеше една умора в част от футболистите.

“Равносметката ми е доста положителна след първата част на сезона. Тръгнахме по-колебливо, отборът имаше реално две седмици подготовка преди старта на първенството.

“Много от футболистите се присъединиха след първия кръг. Изпуснахме доста точки, които бяха важни. Убеден съм, че ще се концентрираме и ще направим втората част от шампионата по-добра от първата.

“На този етап остават още 3 мача до края на годината, но ние имаме достатъчно футболисти. Дано всички се оправят, защото днес бяхме с група от 15 човека, което не е много окей.

“Мисля, че е реално да бъдем в топ 3 на България. Очаквам здрав мач срещу ЦСКА София и се надявам да победим.”