Гьонов с позиция след скандала в ЦСКА 1948

Прочетена:171
Гьонов с позиция след скандала в ЦСКА 1948 1
0 0

Изпълнителният директор на новака на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов изрази позицията си относно скандала, разразил се по време на Общото събрание на клуба.

По-рано днес 7 Спорт информира, че двама от най-видните привърженици на отбора са напуснали сдружението “Футболен клуб “Централен футболен клуб на армията 1948”, което се явява собственик на столичния тим.

“Факт е, че двама от членовете на сдружението се оттеглиха недоволни,” заяви Гьонов. “Те го обявиха пред всички на събранието и поискаха оставки – моята и на Управителния съвет.

“Болшинството от останалите членове обаче заеха позиция срещу техните доводи. Беше отговорено на всички техни въпроси. Никой друг от членовете не ги подкрепи в исканията им.

“След края на дискусията двамата обявиха, че напускат сдружението. Така от вчера до днес сме намалели с двама в сдружението.

“Съжалявам за решението им, изключително много ги уважавам – те са емблематични фигури за ЦСКА. Надявах се, че чрез диалог ще разберат действията ни, за които имаха въпроси и критика. С единия след събранието дори имахме личен разговор.

“Всъщност, и двамата заявиха след края на събранието, че продължават да подкрепят отбора, но не искат да са част от сдружението. Пред всички заявиха, че остават фенове на отбора. Мога да кажа категорично, че нашето сдружение се развива.”

Сподели