Гошо Тодоров се нахвърли върху феновете, търпението му се изчерпвало
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Левски Георги Тодоров не успя да прикрие гнева си, след като върху него се изсипиха куп обиди и освирквания по време на загубата с 1:0 на неговия тим от Царско Село на стадион “Георги Аспарухов”.

Днешният провал означаваше, че Сините остават с една точка след три изиграни кръга за първи път в 106-годишната си история.

“Няма да търпя упреците на разни хора,” тросна се Тодоров по адрес на недоволните привърженици.

“Феновете имам предвид, разбира се. Не съм довел до това състояние отбора, за да търпя упреците. Трябва да бъдем коректни, да видим състоянието, да си направим една трезва оценка

“Това ни е моментното състояние, аз не съм виновен за това състояние на Левски, дошъл съм тук да помогна колкото мога, с каквото мога помагам, нека се гледа коректно на нещата.

“Тук съм, за да помогна колкото мога, а някой тук да ми казва… Аз не съм от много търпеливите хора

“С нищо не съм обидил клуба, за да понеса това нещо. Не съм правил селекцията, за да търпя някакви упреци

“Липсата на достатъчно хора е най-големият проблем. Матео дойде преди две седмици, той не е готов за цял мач. Нямам друг. Като стане една такава промяна и всичко се обърква. Илия Юруков три дни не е тренирал, не можа да издържи.”

След загубата Левски остава 12-и в класирането с една точка и само един реализиран гол. В следващия кръг Сините гостуват на новака Монтана.