Готви се пореден трансфер по оста Бистрица-Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Хоркаш е един от състезателите, които имат най-стабилните изяви на "Лаута" и постоянно името му е спрягано за преминаване в чужбина, но по всяка вероятност ще премине в Бистрица

Готви се поредния трансфер между ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив и той ще се осъщести скоро. Стражът на “смърфовете” е влязъл в полезрението на “червените”, като те вече са се разбрали с “пловдивските железничари” за правата на националът на Босна и Херцеговина. Хоркаш е един от състезателите, които имат най-стабилните изяви на “Лаута” и постоянно името му е спрягано за преминаване в чужбина. Преди няколко месеца се спекулираше, че ще премине в Лориен за 1 млн. евро, но се размина с французите.

Любопитен факт е, че наскоро името му отново нашумя с евентуално преминаване в ЦСКА 1948, а дори и, че ще се премести в София редом с бразилците Матеус и , но и това не се случи. “Червените” обаче са били доста настоятелни, за да се стигне до негов трансфер, като за причина се предполага, че се планира раздяла с Даниел Наумов. Националът показа незадоволителни изяви, но в последно време бе реабилитиран, главно заради липсата на конкуренция. Показателен факт е, че загуби капитанската лента, която вече е в Елитон.

От ЦСКА 1948 планират раздяла както с Даниел Наумов, така и с още един вратар – Генадий Ганев, който не се задоволявал със статуса си на резерва.