Грандове в Серия А искат звездата на Фиорентина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Рома и Милан с интерес към нападателя на "виолетовите" Душан Влахович

Италианските грандове Рома и Милан се очаква да влязат в трансферна битка за голмайстора на Фиорентина Душан Влахович, пише  „La Gazzetta dello Sport“. Сръбският национал се представя страхотно с екипа на „виолетовите“ и логично е влезнал в полезрението на грандовете на Апенините. В събота Влахович заби хеттрик в мача на Ла Виола срещу Беневенто, като вече е вкарал 12 попадения и има 1 асистенция от началото на сезона в Калчото.

Контрактът на Влахович с Фиорентина е до 2023 година, но на този етап няма желание да преподпише, въпреки че босът на тима Роко Комисо е готов да утрои неговото възнаграждение от 400 хиляди на 1,2 млн. на година. Явно сръбският нападател ен аясно с интереса към него и смята да изчака до лятото, за да види какви оферти ще дойдат за него.

Според информациите на Ботуша, Рома вече са установили контакт с представители на нападателя, за да започнат първоначални разговори за евентуален трансфер. На „Стадио Олимпико“ Влахович е разглеждан като потенциален заместник на Един Джеко, чието бъдеще остава неясно.

От Милан за момента изчакват, но продължават да следят футбоиста и е възможно скоро да започнат преговори с играча. „Червено-черните“ по-скоро виждат сърбина като партньор на Златан Ибрахимович в атака, а в бъдеще може да стане основният нападател на отбора.