Григор Димитров попадна с Тийм в една група на Adria Tour в Белград

Григор Димитров попадна с Тийм в една група на Adria Tour в Белград
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тенисист номер 1 на България – Григор Димитров, попадна в група “В” на демонстративния турнир “Адрия Тур”, организиран от Новак Джокович в Белград. Гришо ще спори с Доминик Тийм, Душан Лайович и Дамир Джумхур като и тримата тенисисти са много добре познати на феновете на тениса в България.

В група “А” Новак Джокович ще срещне съпротивата на германеца Александър Зверев, както и на сънародниците си Филип Крайнович и Виктор Троицки.

Процедурата по теглене на жребия бе много оригинална. всеки тенисист с начален удар трябваше да уцели една от двете кутии в сервис полето от другата страна на мрежата. Тийм започна първи и нацели кутията с името на Григор Димитров.

За момента пълната програма на демо турнира не е обявена. В събота двубоите ще стартират от 15:00 часа с дневната сесия, а от 20:00 часа ще започне вечерната сесия. Във всяка от сесиите ще се изиграят четири мача.

В неделя програмата започва в 15.00 часа с дневна сесия с четири двубоя, а финалът е предвиден да стартира в 20:00 часа.

Всеки от тенисистите ще има 2 мача в събота, както и една среща в неделя. Победителите от групите ще се изправят във финален двубой.

“Адрия Тур” е организиран от Новак Джокович като включва 4 мини-турнира в Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина и Черна гора през следващите четири уикенда. Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще вземе участие в турнирите в Белград и Задар.