google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Голямо тенис шоу в София през септември - Златният олимпийски медалист ще играе пред българска публика

Мега тенис шоу между най-добрият български тенисист Григор Димитров и един от най-великите спортисти Новак Джокович ще се проведе в София. Това несъмнено ще бъде най-голямото тенис шоу пред родна публика. Мачът ще се играе на 17 септември, когато двете тенис звезди ще излязат на корта в “Арена София”. Спектакълът е част от POSTBANK VISA TENNIS GALA, като ще стартира в 20:00 часа българско време.

Организатор е “Фондация Григор Димитров”, като благодарение на нея за първи път Новак Джокович ще играе тенис в България. Преди 2 дни Новак спечели Златен олимпийски медал в Париж, побеждавайки Карлос Алкарас във финала. Ноле ще си вземе почивка в следващите седмици, докато Григор ще играе на тенис турнира в Монреал.

Димитров – Джокович билети ще бъдат налични в мрежата на Eventim в цялата страна от 08:00 ч. на 7-и август. Цените на пропуските са на стойност 80, 130 и 180 лв. Всеки фен на тениса може да си закупи билет за Григор Димитров срещу Новак Джокович в София и да се наслади на спектакъла.