Гриша Ганчев с кратък коментар за случващото се на “Армията”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Аз с клуба не се занимавам", заяви босът на "червените"

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев коментира кратко смяната на цялото ръководно тяло на клуба. „Аз с клуба не се занимавам, колега“, обяви шефът на „армейците“ пред БНТ.

Тази сутрин акционерите на „червените“ съобщиха чрез официалния сайт, че наставникът на тима Любослав Пенев ще бъде заменен на треньорския пост от Стойчо Младенов.

Също така цялото ръководство на ЦСКА бе освободено, като в това число влизат изпълнителният директор Пламен Марков и главният мениджър на „червените“ – Стойчо Стоилов. На позицията на Марков е сложен Филип Филипов. Оперативната дейност на клуба се извършва от сина на Гриша Ганчев – Данаил.

Мащабните промени на „Българска армия“ бяха оповестени, след като след равенството на ЦСКА с Лиепая в Лига на конференциите се породи напрежение на „Армията“, като фенове на отбора нападнаха главния мениджър Стойчо Стоилов. Вчера „червените“ стартираха новия сезон в елита с успех над ЦСКА 1948 с 4:2, а Любослав Пенев беше изгонен в края на двубоя, тъй като забави играта за хвърлена втора топка.

На „армейците“ предстои важен мач в Европа тази седмица. В четвъртък е реваншът с Лиепая в Лига на Конференциите.