Официално: ЦСКА обяви “чистката”, Стойчо Младенов се връща
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Общо четири поста на "Армията" ще търпят промени

ЦСКА излезе с официално съобщение до армейската общност, в което потвърди информациите в последните часове за раздяла с Любослав Пенев и Стойчо Стоилов.

Ръководството обяви сериозна “чистка” в ръководните постове, като освен тези на старши-треньор и главен мениджър, ще бъдат сменени и изпълнителният директор и пресаташето на клуба.

Това означава, че с постовете си се разделят Любослав Пенев, Стойчо Стоилов, целият треньорски щаб, и пресаташето Влади Василев. Алън Пардю пък вече ще бъде съветник на акционерите по футболни въпроси.

Стойчо Младенов официално беше обявен за новия наставник на “армейците”, а изпълнителен директор ще бъде Филип Филипов.

Ето и пълното съобщение:

“Уважаеми армейци,

Уведомяваме Ви, че  е взето решение да бъде подменено цялото ръководно тяло на ПФК ЦСКА СОФИЯ.

Със своите длъжности се разделят, изпълнителния директор, главният мениджър, пресаташето, старши треньорът и неговият екип. Длъжностите „Спортен директор“, „Технически директор“ и „Главен мениджър“ се закриват, а дейността им ще се аутсорсва на голяма немска компания. Мистър Алън Пардю става съветник на акционерите по футболни въпроси.

Новият старши треньор на ЦСКА ще бъде Стойчо Младенов, който ще поеме поста заедно със своя щаб. Занапред изпълнителен директор ще бъде Филип Филипов.

Бъдете здрави!

От акционерите.

ЦСКА над всички и над всеки!”