Гришо на романтична ваканция... с Лолита 1
1 0
Двамата публикуваха фотоси, издаващи че са заедно

Най-добрият български тенисист Григор Димитров за пореден път прикова вниманието върху себе си, публикувайки любопитни фотоси в профила си в Instagram.

Гришо на романтична ваканция... с Лолита 2

Снимките, на които се виждат измачкани чаршафи и закуска за двама, говорят само за едно – Гришо се наслаждава на романтична ваканция в обятията на новата си изгора.

Броени часове преди това часа бившата руска тенисистка Лолита Османова, която е спрягана за новата половинка на родната звезда, публикува снимки, на които гледката е съвсем идентична.

Гришо на романтична ваканция... с Лолита 3

Почитателка на Димитров пък не пропусна да се пошегува: “Може и да са в съседни сгради, само планините им са същите…”

Гришо на романтична ваканция... с Лолита 4

27-годишната Османова беше неотлъчно край екипа на Димитров – от баща му Димитър и личния мениджър Георги Стоименов, по време на трите му мача от силния турнир във Виена. Тв-камерите уловиха как тя реагираше на отиграванията на Гришо, така сякаш е част от щаба му.

Лолита, чийто баща Елдар Османов е известен руски олигарх, е отличничка от Московския университет със специалност Международни отношения.

Тя също живее в Монако, където ръководи собствен бизнес. Притежава огромно имение край Лос Анджелис – другото място, където прекарва най-много от времето си българската звезда в тениса.

Състоянието на един от най-големите играчи в в русия енергиен бизнес Османов се оценява в милиарди долари.