Гризман: С Лео сме в прекрасни отношения, готов е да умре за мен 1
0 0
Антоан Гризман коментира отношенията си с Лионел Меси

Френският национал и нападател на Барселона Антоан Гризман даде обширно интервю в предаването “Universo Valdano”, след като в последните седмици той бе под светлините на прожекторите заради изказвания на бившия му агент и на чичо му, в които се споменаваше за проблеми между него и Лионел Меси, а подобни твърдения не се приеха добре от голяма част от привържениците на Барса.

“След като пристигнах в Барселона, говорих с Лео и той ми заяви, че се е ядосал, след като не приех първото предложение на клуба година по-рано. Меси е направил публичен коментар за идването ми на “Камп Ноу”, а тогава то не се осъществи. Той обаче ми каза, че след като вече сме съотборници, е готов да умре с мен. И аз усещам това всеки ден. Възхищавам се на Меси и той е наясно с това. Двамата сме в прекрасни отношения”, заяви Гризман.

Френският национал заяви, че не е в най-добрата си форма и той го знае. Но неговото мнение е, че винаги, когато се случи нещо, първо се споменава името му. Той споделя, че половин година е работил с трима различни треньори, което е лесно.

“Нужно ми е време да свикна с новата схема и новите съотборници, както и те с мен. Кандидатите за президентския пост на Барселона също ме намесват в кампаниите си. Според мен това е най-разумното нещо, независимо дали трансферът ми е удачен или не”, коментира Гризман.

С Олатс (бившият агент на Гризман) не поддържам отношения от деня, в който се ожених. Той не дойде на сватбата ми, въпреки че бе поканен. Оттогава нямаме комуникация. Неговите изяви пред медиите са поради факта, че нито баща ми, нито сестра ми дават интервюта. Поради тази причина журналистите звънят на него. Меси обаче знае колко го уважавам. Колкото до чичо ми, той не схваща как е устроен съвременният футбол. Журналистите са преиначили думите му. Бях искрен с  Лео, че никога не съм коментирал с моя чичо нещо от написаното, дори нямам контактите му”, заяви французинът.

Антоан Гризман споделя, че е изключително щастлив в Барселона. Той няма проблеми с никого, а иска единствено медиите да го оставят на спокойствие.

“Надявам се след това интервю журналистите да се успокоят и да престанат да пишат неверни неща за мен. Ако не се появяват измислици за Меси, то публикуват такива за мен. Всяка сутрин прочитам, че съм искал да си тръгна или че Барселона се опитва да ме продаде”, споделя Гризман.

“Последните две години са трудни за клуба. Все пак има още много мачове, а ние разполагаме с необходимата класа, за да спечелим трофеи. Трябва да реагираме след слабите резултати. Нуждая се от малко подкрепа от феновете и от клуба. Вече имам тази на съотборниците си”, казва още Гризман.