“Групата на смъртта” на Евро 2020 започва днес!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Днес ще се изиграят само два мача, но с огромен заряд

Европейското първенство по футбол продължава с пълна сила и във вторник. Въпреки че днешната програма ще ни донесе само два мача, те със сигурност ще са изключително интересни.

В днешния ден започват битките в група F или т.нар. “Група на смъртта” на Евро 2020. От 19:00ч. абсолютният аутсайдер Унгария се изправя срещу действащия европейски първенец Португалия на “Пушкаш Арена”. Маджарите със сигурност ще се надяват на силна подкрепа от местните си привърженици в опит да измъкнат поне точка от “мореплавателите” на старта на турнира.

Преди пет години двата отбора отново бяха заедно в една група на европейското първенство, като тогава зрелищно равенство 3:3 измъкна португалците към елиминациите. Днес, според  букмейкъра Efbet, равенството получава коефициент 4.60, докато шансът Унгария да победи е 8.50. За победа на Португалия ще умножите залога си с 1.45.

Три часа по-късно на “Алианц Арена” в Мюнхен идва ред на големия сблъсък от групата – Франция срещу Германия. Последните двама световни шампиони ще влязат в сблъсък на гигантите, от който най-вероятно ще се реши и кой ще бъде победител в група F. “Петлите” нямат загуба в официален мач от над две години. Последното им поражение датира от 8-ми юни 2019 година, дошло срещу Турция с 0:2. Германската машина пък е в период на пълен рестарт с нови млади надежди на страната, което доведе до някои колебливи резултати в последната година. Това обаче не означава, че момчетата на Йоаким Льов ще са лесна плячка на французите. Това се вижда и от коефициентите в bet365 залози на живо, където шансовете на Франция да победи са оценени с 2.60, а за Германия – 2.87. Равенството пък е най-малко очаквания изход от двубоя с 3.20.

Програмата за днешния ден на Евро 2020:

19:00ч. Унгария – Португалия (Група F)

22:00ч. Франция – Германия (Група F)