Гвинеецът-беглец се завърна на “Армията”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жул Кейта се прибра в родината си в началото на декември и... "забрави" да се върне

След близо три месеца Жул Кейта най-после се завърна в лагера на ЦСКА София, потвърди самият той със снимка от съблекалнята на тима.

Гвинеецът-беглец се завърна на "Армията" 1

През декември гвинеецът бе освободен да се прибере в родината си след кончината на брат си, но… “забрави” да се върне, като скандалното му забавяне продължи, докато Армейците не заплашиха, че ще предоставят случая за разглеждане от ФИФА, а това със сигурност означаваше проблеми за играча.

Несериозно звучи и оправданието на Кейта, който притежава френски паспорт, че в основата на отсъствието е прекрания по негови думи коронавирус през януари.

Все още не е ясно в каква форма е 22-годишното крило, което играе под наем от Ланс. В двете си срещи преди паузата заради мачовете на националните отбори ЦСКА приема Етър и гостува на Берое.

Миналия месец “24 часа” съобщи, че африканецът е бил подучен да се забави от основен конкурент на Армейците в българското първенство. Планът включвал евентуално изнервяне на ръководството на “Българска армия”, след което Кейта да бъде привлечен в другия лагер като свободен агент.