Хабиб: “Завръщане в клетката не е приоритет”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Орела потвърди, че тренира единствено за удоволствие

Само няколко дни, след като се срещна с президента на UFC Дейна Уайт, за да обсъжда евентуалното си завръщане в клетката, Хабиб Нурмагомедов заяви, че не би разочаровал майка с подновяване на битките.

“Нека започнем с това, което мотивира хората,” заяви Орела пред Sport24.ru. “Глад? Трябва да има мотивация и някакъв глад. В спорта съм от много години и се бия цял живот.

“Постигнах почти всичко в спорта и няма боец, с когото искам да се бия в момента. Знам, че има много бойци, които искат да правят пари. Аз какво да правя?.

“Много хора не искат да разберат моята страна. Нещо трябва да се случи, за да се завърна. В близко бъдеще ще се бият Зубайра, Тагир и Ислам.

“Имам много бизнес проекти, които са в ход. Моята ММА организация ще проведе събития на много места в Русия и ОАЕ. Битките ми в клетката не са приоритет.

“Тренирам, защото тренировките са удоволствие. Наслаждавам се на всички тренировки. Ако говорим за битки, тогава ще ви кажа, че не са в моите планове. Моята майка е най-ценното, което ми остана. Не ме карайте да правя нещо, което ще я разочарова.

“Нямам никакви планове, свързани с UFC в близко бъдеще. Дори и не мисля за подготовка за бой. Не ме мъчете и ме оставете да се наслаждавам. Жертвал съм много, за да стигна до това ниво.”