Хайнц: Победата бе много важна и ни донесе наслада
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Първото полувреме бе най-силното ни от началото на сезона", анализира норвежецът.

Звездата на ЦСКА – Тобиас Хайнц, коментира победата с 3:0 като гости над Берое в мач от 8-ия кръг на първенството.

Полузащитникът блесна с гол и асистенция на стадиона в Стара Загора и отново записа силен мач зад гърба си с фланелка на “червените”.

“Като цяло се представихме много силно. В днешния мач се видя работата, която вършим с нашия наставник през последните седмици. Винаги е важно да вкарваме, днес отбелязахме три пъти и като цяло изиграхме солиден мач”, започна Хайнц.

“Показахме добър футбол имаше динамика, движихме се, вкарахме и голове. Победата бе много важна и ни донесе наслада. Можем да кажем, че първото полувреме бе най-силното ни от началото на сезона. Берое имаха само едно положение в самия край. Такъв беше нашият план – да играем агресивно, да бъдем бързи”, обясни халфът.

“Да, важно , че не допуснахме гол, както за отбора, така и за защитата. Напред играем, за да вкарваме голове, докато в защита се стремим да не допускаме. Ще имаме няколко дни почивка, след което ще подновим работа. Има неща, които трябва да подобрим. Треньорите ще кажат какво, ние вярваме на треньорите и на целия процес”, допълни Хайнц.