google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Томас Партей отпадна за срещата на Гана с Бразилия, въпреки че бе включен в титулярния състав

Полузащитникът на Арсенал Томас Партей беше принуден да се оттегли от състава на Гана само минути преди началото на приятелския мач срещу Бразилия, след като получи травма по време на загрявката.

Играчът на Арсенал вече пропусна няколко мача този сезон заради контузия в бедрото. Арсенал спечели и четирите мача, в които Партей започна и няма съмнение колко е важен за “точпиите”.

Според иофнрмациите, изваждането на Партей от състава на Гана е чисто предпазна мярка. „Партей почувства болка около коляното си и беше посъветван да се оттегли. Той трябва да е готов за мача във вторник”.  Гана се изправя срещу Никарагуа във втората си контрола, която е последна за тях преди старта на Световното първенство в Катар.

В момента Арсенал е начело в класирането на Висшата лига след страхотен старт на новата кампания. Единствената им загуба за сезона дойде срещу Манчестър Юнайтед и по случайност Партей не беше в състава за този мач.

След международната пауза “топчиите” имат много важен мач – дерби на Северен Лондон срещу Тотнъм, който е само на точка зад тях в класирането.