Халф на Арсенал за пореден път показа скромността си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жоржиньо не обича да парадира с парите си

Полузащитникът на Арсенал – Жоржиньо, направи любопитно разкритие за отношението си към свои колеги, които харчат главозамайващи суми за най-различни неща. Той сподели, че това отношение към парите не му допада и с тях не бива да се парадира по подобен начин.

“Понякога виждам една кола за една седмица, следващия месец, друга кола и си казвам: “Уау, хайде де”, трябва да говоря с този човек.  Твърде много коли, твърде много часовници и диаманти и дрехи и марки и частни самолети и си казвам отново: Това е твърде много, нали?”, бяха думите на Жоржиньо, който видимо недоумяваше причината неговите колеги да правят подобни покупки със заплатите, които получават.

Изглежда Жоржиньо не обича да е под светлината на прожекторите не само на терена, но и в личния си живот. На зеления килим той е черноработникът в своя тим, чийто труд остава незабелязан. Той не вкарва често голове, нито блести с много асистенции или зашеметяващи шпагати във фаза защита. Не, това не е Жоржиньо. Италианецът е тих и почти незабележим, но той е двигателят на своя отбор. Жоржиньо винаги е позиционира където трябва, което кара зрителите да смятат, че неговата работа е много лесна. Това обаче не е вярно защото именно Жоржиньо и играчите като него са онези, които диктуват темпото на играта и са отговорни са повечето събития, които се случват по време на 90-те минути.