Халф на България обеща: Ще дадем най-доброто от себе си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Очаквам много тежък двубой, който ще се реши в средата на терена", каза Янис Карабельов.

Полузащитникът на Кишварда и българския национален отбор – Янис Карабельов, сподели очакванията си преди двубоя срещу Черна гора, който е пръв от квалификациите за Евро 2024.

“Влизаме в този двубой изключително мотивирани, спокойни, уверени в нашите възможности. С нетърпение очакваме началото на мача, за да покажем на какво сме наблегнали в последните дни и за да постигнем един добър резултат”, каза Карабельов пред “Спортал”.

“Победите в последните мачове и добрите резултати ни дават една увереност в нас, отново възвърнаха част самочувствието, което бяхме загубили през годините и последните мачове”, добави халфът.

“Надявам се тази възходяща линия да продължи и срещу Черна гора. Познавам доста от техните футболисти, здрав отбор са, разчитат на единоборства, очаквам много тежък двубой, който може би ще се реши в средата на терена – който спечели повече единоборства, той ще има предимство в двубоя”, обясни бившият футболист на Славия.

“Със сигурност ще дадем най-доброто от себе си, ще дадем всичко от себе си, защото това е националният отбор – няма как да не дадеш всичко от себе си”, сподели още Янис Карабельов.