google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Вчера полузащитникът на Берое Радослав Апостолов се подложи на хирургическа интервенция в клиниката на д-р Тони Георгиев, съобщиха от старозагорския клуб.

Според първоначалните прогнози 23-годишният халф ще остане извън игра около три месеца, a това на практика означава, че той ще бъде на разположение на старши треньора Димитър Димитров за пролетния дял в елитния ешелон.

„Добрата новина бе, че Апостолов не беше скъсал предни кръстни връзки на коляното, а странична,” обяви спортният директор на Берое Валентин Грудев. “Вчера бе опериран в столична клиника.

“Хирургическата интервенция е минала много добре. Според лекаря периодът на възстановяване ще бъде около три месеца.”

Преди няколко дни се предполагаше, че Апостолов, който получи травмата по време на категоричната победа на старозагорци с 6:0 над Ботев (Враца) в 4-ия кръг на Първа лига, може да е със скъсани предни кръстни връзки на коляното, което означаваше, че той ще отсъства по-продължително време от игра.

Шефът на беройци обяви също, че младокът Никола Маринов ще махне патериците в края на следващата седмица. Миналия месец тийнейджърът претърпя успешна операция по реконструкция на предна кръстна връзка.