Халф на Реал Мадрид си избра клуб от Премиър Лийг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Иска иска да продължи кариерата си в Евертън

Испанският полузащитник Иско може би вече е наясно, че няма да получи шанс от Зинедин Зидан и е решен да напусне Реал Мадрид още през януари. Халфът е спряган за трансфер най-вече в Англия, като няколко клуба от Премиър Лийг имат интерес към футболиста.

Според „Мирър“, Иско има огромно желание да премине в Евертън, за да се събере отново с Карло Анчелоти. Медията информира, че “белият балет” няма да пусне играча под наем, а ще иска трансферна сума за халфа. Така Евертън ще трябва да заплати трансферна сума, за да вземе футболиста Цената на Иско ще е малко над 20 милиона евро.

Към испанския халф има интерес и от страна на Арсенал, както и от италинакия шампион Ювентус. Иско окончателно е решеил да напусне „Сантяго Бернабеу“ още в началото на 2021 г., въпреки че има договор с Реал Мадрид до 2022 година.

Ако Иско осъществи транфер в Евертън, той ще се събере не само с бившия си треньор Карло Анчелоти, но и с бившия си съотборник в Реал Мадрид – Хамес Родригес. Колумбийският национал стартира отлично престоя си при „карамелите“ и се радва отново на футбола, като го доказва с резултатната си кампания.