google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Първият двубой е отлична възможност за нас да демонстрираме какво можем да постигнем", казва Неманя Гудел

Отборът на Сърбия се готви за старта на Евро 2024 и вече е в германския град Аугсбург, където ще протече финалният етап от подготовката им за финалите. Един от лидерите в националния тим на “плавите” – Неманя Гудел, каза, че той е съотборниците му искат да демонстрират какво могат и са способни да надвият Англия в първия си мач на европейските финали.

“Сблъсъкът с Англия е голям мач за нас. Всеки двубой на Европейско първенство е голям, но това е първият. Смятам, че и двата тима ще бъдат готови, а най-важното нещо е, че дойдохме тук, за да демонстрираме, че заслужаваме. Първият ни двубой на турнира е отлична възможност за нас да покажем какво можем да постигнем”, коментира сръбският халф.

“Мисля, че можем да спечелим срещу Англия. Ние сме отбор с качество. Тук са играчите, които могат да вкарат гол – Влахович и Митрович. Англия разполага със страхотен тим, но ние мислим само за нашата игра”, добави Неманя Гудел.

“Не обръщаме внимание на тези, които ни отписват. Концентрирани сме върху собствените си изяви. Ще опитаме да извлечем максимума и да бъдем готови за срещата в неделя, както и за всеки следващ двубой на Европейските финали в Германия. Имаме за цел да покажем, че сме добър отбор”, кза още опитният полузащитник, който на клубно ниво играе за Севиля.