Халф на Ювентус ще изиграе мач номер 100 за клуба в дербито с Торино
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мануел Локатели ще запише сериозно постижение в събота

Италианският национал Мануел Локатели ще изиграе своя мач номер 100 за Ювентус, когато се изправи срещу Торино в първенството този уикенд. Двубоят е днес от 19:00 ч. на “Алианц Стейдиъм”, като тимът на Алегри е фаворит за успеха.

Полузащитникът измина дълъг път, откакто се премести в “старата госпжоа” от Сасуоло през лятото на 2021 г. По това време той беше един от най-добрите халфове в Серия А и Ювентус се пребори с конкуренцията на Арсенал, за да го привлече. Бианконерите се радват на таланта му оттогава и Локатели е нетърпелив да печели трофеи с клуба.

Италианският халф имаше добри и лоши мачове с тяхната фланелка. На въпрос за най-добрата и най-лошата си срещата, полузащитникът каза, цитиран от Football Italia: „Най-добрата беше победата срещу Рома през 2022 г. Вкарах и в този мач и това беше важно за самочувствието. Най-тежката беше загубата на финала на Купата на Италия срещу Интер. Не дадох най-доброто от себе си и все още съжалявам за това.”

Феновете на Ювентус очакват Локатели да продължи да се подобрява, така че времето ще покаже дали може да изведе халфовата линия на тима до успех или тимът ще трябва да търси нов играч на неговата позиция.