Хамес Родригес иска да играе във Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Колумбийският национал Хамес Родригес споделя, че би искал да премине във Висшата лига, тъй като почти сигурно ще напусне Реал Мадрид. 29-годишният полузащитник влезе в последната година на договора си с испанските шампиони и едва ли ще играе ключова роля при Зинедин Зидан през следващия сезон.

През този сезон Хамес записа само 14 мача за “белия балет”. Той е свързан с трансфер в Арсенал и Евертън, както и Атлетико Мадрид през последните седмици, като самият футболист споделя, че е отворен към трансфер във Висшата лига.

“Вече съм бил в няколко добри лиги, но не съм играл в Серия А и Висшата лига. Трансфер в Англия би било добро нещо, това е Висшата лига”, споделя Хамес.

“Аз също бих искал да знам къде ще играя. Може да минат дни или седмици, докато не разбера накъде отивам. Наистина не знам. Искам да отида там, където мога да играя, където съм щастлив и където се чувствам обичан от целия свят”, казва колумбиеца.

„Този сезон е едно от най-големите разочарования в кариерата ми, но слава Богу, че съм млад и имам години пред себе си, за да бъда щастлив”, споделя още Родригес.

Хамес се присъедини към Реал Мадрид от Монако през 2014 г. и записа 125 участия за “белия балет” във всички състезания.