Ханкич аут от сметките за сблъсъка с Берое
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трима подновиха занимания с "жълто-черните".

Футболистите на Ботев Пловдив вече стартираха подготовка за предстоящия двубой срещу Берое, който е в събота от 20:00 часа на стадион “Христо Ботев”.

От клуба анонсираха, че титулярният страж Хидайет Ханкич е аут от сметките за “Битката за Тракия” заради вирусно заболяване.

Ето какво написаха “канарчетата”:

Отборът на Ботев (Пловдив) започна подготовка за “Битката за Тракия” срещу Берое. Срещата е в събота (30 септември) от 20:00 ч. на стадион “Христо Ботев”.

“Канарчетата” впрегнаха сили часове след поражението от Черно Море във Варна. Те проведоха възстановителна тренировка във Варна, след което отпътуваха обратно за Пловдив.

В днешния ден те проведоха тактически занимания и упражнения на Спортен комплекс “Никола Щерев – Старика”. Към групата се присъединиха Реда Рабей и Антоан Бароан които пропуснаха срещата във Варна поради вирусно заболяване. Рой Херман също взе участие в тренировъчния процес. Хидайет Ханкич все още е с вирусно заболяване.

В петък Ботевистите ще направят последно занимание на “Колежа”, а в събота се изправят за 112-ти път в историята си срещу Берое в “Битката за Тракия”. Коефициенти за мача ще откриете онлайн в бет365 mobile.