Хари Кейн: Англия е един от най-добрите отбори
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Разполагаме с невероятни млади таланти", смята нападателят

Една от големите звезди и капитан на Англия, Хари Кейн, говори пред медиите преди началото на Евро 2024. “Трите лъва” са определяни като един от основните фаворити за трофея начело с Франция, а острието на Байерн Мюнхен също смята, че отборът има всички шансове за триумф и реванш за изплъзналата се титла преди три години на “Уембли” срещу Италия.

Англия започва участието си в груповата фаза с двубой срещу Сърбия в неделя вечерта.

“Нашият отбор е един от най-добрите, ако не и най-добрият, който сме имали по отношение на формата и представянето на клубно ниво.”, смята Кейн. “Всеки от нас са имаше добри изяви в отбора си. Разполагаме с невероятни млади таланти, те са безстрашни и просто искат да играят. Момчетата могат да разчитат на мен, ако мога да им помогна да преминат през нещо трудно. Всички сме много сплотени, винаги сме заедно и можем да говорим и това ни помага.”, добави той.

“Гарет Саутгейт имаше да вземе няколко трудни решения по отношение на състава ни. Имаме много добри атакуващи играчи, които могат да подават или да реализират попадения. Това е повече от фантастично”, коментира звездата на Байерн Мюнхен.