Хари Кейн намекна, че иска да играе с Де Бройне в Манчестър Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Пасовете на Де Бройне са мечта за един нападател", споделя Кейн

Звездата на Тотнъм – Хари Кейн, говори дълго пред Гари Невил за канала The Overlap в YouTube. Той направи коментар за халфа на Манчестър Сити – Кевин Де Бройне, който дава “пасове мечта за един нападател”, като взе отношение по темата за уволнението на Жозе Моуриньо.

“Когато гледам как играе Де Бройне, той е изключителен футболист и някои от пасовете, които прави в Ман Сити, са просто мечтата за един нападател, ако трябва да съм честен. Той е невероятен играч с топката и без нея, а също така и в пресирането. Но честно казано, неговите пасове са най-добрите, които съм виждал. Разбира се, че има възможност някой ден да заиграя в чужбина, но не смятам, че това ме интересува в момента.

Разликата между Почетино и Моуриньо беше голяма, ако трябва да съм честен. Стилът на игра е различен, подреждането, както и тактическите тренировки. При Маурисио работихме много във фитнеса, докато Жозе не беше голям фен на това, като той изискваше от нас да бъдем мъже на терена и да се държим като такива. Той искаше лидери на терена. Честно казано, може би точно тук нещата не сработиха при Жозе Моуриньо – нямахме необходимото лидерство, от което се нуждаехме в този момент. Отборът беше в труден период. С уволнението на Маурисио никога не е лесно за един нов треньор да се установи в клуба”, сподели английският нападател.

Кейн заяви, че се е изненадал от уволнението на Моуриньо, което е било шест дни преди финала на Купата на Лигата. Нападателят заяви, че Моуриньо е победител и всички сме наясно със статистиката му във финалите. Той заяви, че играчите на Тотнъм са разбрали за уволнението на мениджъра пет минути преди всички останали.

“Мисля, че бях в добри взаимоотношения с Жозе. С него се спогаждахме още от първата минута. Разбирахме се взаимно и жалко, че не успяхме да спечелим трофеи”, каза Хари Кейн.