Хари Кейн отхвърли възможността за трансфер в Саудитска Арабия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят мечтае да спечели Шампионската лига през следващите сезони

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн е отхвърлил офертата на Ал-Хилал за трансфер в тима, съобщава журналистът Бен Якобс. Англичанинът все още се колебае между това дали да остане в северен Лондон или да поеме в посока Байерн Мюнхен. Според източници близки до него обаче той изобщо не се е замислял за трансфер извън Европа.

Летния трансферен прозорец се превърна в ужасно време за Тотнъм и Даниел Леви през последните години. Причината за това е, че в последните години именно тогава редица клубове правят непрестанни опити да отмъкнат звездата на тима – Хари Кейн. За момента Леви винаги успяваше да задържи нападателя, но по всичко личи, че този път той ще се провали.

Смята се, че Кейн вече е взел окончателно решение да премине в Байерн Мюнхен, тъй като той вярва, че този му ход би му дал най-големи шансове да триумфира с трофея от Шампионска лига. Стрелецът дори е отхвърлил офертата на Манчестър Юнайтед, тъй като той не желае да играе в друг отбор във Висшата лига, поради историята си с Тотнъм и прекрасната връзка, която той установи с феновете от северен Лондон.