Костов: Много съм доволен от отбора. Постигнахме заслужена победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Левски не спести похвали към играчите си

Старши треньорът на Левски Станислва Костов коментира представянето на тима си след победата с 3:1 над Ботев Пловдив.

„В първия мач бяхме по-плахи и по-изморени, докато днес показахме друго лице, като и резултатът е в наша полза. Първите 15 минути бяха за гостите, като можехме и да получим гол, което щеше да промени хода на мача. В много добър момент идва тази победа, много е ценна, защото имаме млад отбор и ще ни донесе увереност. Много съм доволен от отбора. Постигнахме заслужена победа. Дузпата беше важна, защото е при 0:0“, започна Костов.

“Играта ни в първите минути е продължение от загубата ни от ЦСКА 1948 в първия кръг, защото това дава психологическо отражение. След 15-ата минута днес отборът овладя ситуацията и се представяше много добре. Дузпата беше важна, защото бе при 0:0. Сонко Сундберг е с хронична травма и не е възстановен. Андриан Краев трябва да си изчисти главата, той е много силен футболист и е ценен играч за нас.

„Не сме обсъждали с ръководството да искаме отлагане на мачове. Имаме млад отбор с млади футболисти, които бързо се възстановяват и това ни е предимството“, допълни той запитан за исканията на “сините” за отлагане на двубоя.