Хари Реднап се изказа много ласкаво по адрес на Еди Хау
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Той тотално успя да преобърне цялата ситуация в Нюкасъл и да даде на хората това, което те желаеха от години", обяви Реднап.

Легендарният мениджър Хари Реднап не скри суперлативите си от свършеното до момента от наставника на Нюкасъл Еди Хау.

Както е известно, “свраките” се подготвят за своето участие в Шампионската лига, след като през миналия сезон финишираха на четвъртото място в крайното класиране.

„Считам, че Еди е чудесен мениджър. Той тотално успя да преобърне цялата ситуация в Нюкасъл и да даде на хората това, което те желаеха от години. Мисля, че за него не бе никак лесно особено в началото, но Хау показа, че е изключително качествен мениджър и резултатите не закъсняха”, сподели Реднап.

“Нюкасъл е клуб с легендарен статут и е прекрасно, че феновете най-после са щастливи след толкова страдания в последно време. Отборът ще играе европейски мачове, ще се наслади на велики моменти, а бъдете сигурни, че привържениците ще запомнят тези мигове”, обяви той.

“Виждам, че доста специалисти предричат един труден сезон за Нюкасъл и аз съм съгласен с подобно мнение, но не изцяло, защото смятам, че само стартът ще е тежък. Не трябва да забравяме, че клубът за първи път ще играе в Шампионска лига след толкова дълга пауза и според мен това ще се отрази”, анализира Реднап.

“Големият брой мачове в един момент може да натежи, но аз вярвам, че Еди ще намери най-добрите решения. Нюкасъл го очаква бляскаво бъдеще изпълнено с много чудесни моменти. Дори бих могъл да прогнозирам, че в следващите 4 сезона те редовно ще завършват в топ 4 на класирането и ще се превърнат в европейски гранд, с който всички ще трябва да се съобразяват“, допълни 76-годишният Хари Реднап