Хърн: Видях злобата в ударите на Джошуа, Пулев ще бъде унищожен!

Хърн: Видях злобата в ударите на Джошуа, Пулев ще бъде унищожен! 1
0 0
"Мисля, че ще го пречупи, ще го разфасова и ще го накаже", категоричен е промоутърът на британеца

Агентът на Антъни Джошуа Еди Хърн заяви в интервю пред Sky Sports, че е наблюдавал част от подготовката на световния шампион в тежка категория и е впечатлен от формата, в която се намира AJ. Според промоутъра британският боксьор „напълно ще унищожи“ съперника си Кубрат Пулев в предстоящия сблъск на 12 декември.

„Отидох да се видя с Джошуа вчера, той изглеждаше невероятно. Той се движи много добре. Знаем, че е довел няколко нови треньори в своя лагер. Обаче Роб Маккракън все още е главен треньор. Антъни Джошуа се учи. Той удря много рязко, много бързо и много силно. Струва ми се, че ще бъде тежка битка срещу Кубрат Пулев. Но също така мисля, че той напълно ще го унищожи. Мисля, че ще го пречупи, ще го разфасова и ще го накаже. Не искам да му оказвам прекалено голям натиск, но наистина мисля така. AJ винаги ще бъде тих и скромен, но наистина вярвам, след като видях подобрението, което е направил, злобата в ударите му, че ще видите вълнуващо представяне от него.”

„Всичко, което трябва да направи, е да победи Кубрат Пулев и наистина вярвам, че ще го направи в брилянтен стил и ще докаже на всички, че е най-добрият боксьор от тежка категория в света“, заяви известният промоутър.