Хасебе: Вземаме мача с Левски на сериозно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Много сме мотивирани за този мач. Мача с Левски го взимаме на сериозно. Очакваме подкрепа от феновете. И искаме да продължим в Европа"

Централният бранител на Айнтрахт (Франкфурт) Макото Хасебе бе част от традиционната пресконференция на немците преди мача-реванш от плейофите на Лигата на конференциите срещу 26-кратните първенци на България – Левски. Двубоят е утре от 21:30часа на “Дойче Банк Арена”.

“Много сме мотивирани за този мач. Мача с Левски го взимаме на сериозно. Очакваме подкрепа от феновете. И искаме да продължим в Европа”, започна японецът.

“Треньорът каза как ще подходим без Муани. Имахме такъв случай с Костич. Тренираме много добре. Трябва да го покажем утре. Имахме силни сезони в Европа. Искаме да продължим и да забравим темата с Коло Муани”, продължи той.

“Стадионът е разпродаден. Всички сме много мотивирани. Няма нужда от много думи. Чувствам се много добре в момента. Дойдоха много нови играчи, има много промени. Трябва време, когато има промени. 8 седмици сме заедно и имам добро усещане за бъдещето”, завърши Макото Хасебе.