Хау: Има къде да израстваме и да се развиваме
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"За да продължиш напред в този турнир, трябва да играеш по-добре, но нека не се фокусираме върху негативното", сподели той.

Мениджърът на Нюкасъл – Еди Хау, направи своя анализ след завръщането на “свраките” в Шампионската лига и равенството във вчерашния ден срещу Милан – 0:0.

“Нямахме за цел да се браним дълбоко прибрани в нашето поле. Защитата ни бе леко рехава, но в хода на мача успяхме да се стабилизираме и бранехме наказателното поле перфектно. Знаем, че има къде да израстваме и да се развиваме. Можем да гледаме с оптимизъм към следващия мач”, заяви Хау.

“Не сме разочаровани от резултата. Може би ни липсваше малко късмет. За да продължиш напред в този турнир, трябва да играеш по-добре, но нека не се фокусираме върху негативното. Вярвам, че ще се подобрим и ще видите друг Нюкасъл в следващия мач”, обяви той.

“Целта ни е да продължим напред. Не знам колко точки ще са ни нужни за това, но знам, че всяка точка като гост е много ценна. Сандро (б.р. – Тонали) свърши добра работа. Това бе емоционален мач за него. Той се представи добре през първото полувреме и ни помогна много”, завърши Еди Хау.