Хебър изригна, Александър Димитров с хеттрик за 11 минути
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

С три попадения на появилия се в средата на второто полувреме Александър Димитров Хебър разгроми Струмска слава с 3:0 и записа първата си победа в първенството на Втора лига.

Двубоят на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик бе наблюдаван от над 1000 зрители, въпреки че се състоя в работен ден.

Любопитно е да се отбележи, че Димитров реализира първите си голове за Хебър в рамките само на 11 минути, разписвайки се за първи път едва минута след влизането си в игра.

Гостите от Радомир завършиха срещата с 10 души, след като в добавеното време реферът Красимир Кръстев показа директен червен картон на халфа Калоян Евгениев за спечкване със съперников играч.

С успеха си тази вечер ансамбълът на Николай Митов набра пет точки, след като в първите два кръга регистрира равенста с Пирин (Благоевград) и Витоша (Бистрица).

В следващия кръг Хебър ще почива, тъй като по програма трябваше да се изправи срещу Дунав, който се отказа от участие в първенството на Втора лига.

В следващия си мач момчетата на Митов приемат Септември (София). Двубоят е в Пазарджик на 28 август.

Струмска слава остана със скромния актив от една точка, спечелена при домакинството на Септември – 1:1.

Съставът на Хебър: Александър Любенов (капитан); Ивайло Тодоров, Томислав Папазов (46-Мартин Вълчинов), Тодор Гочев, Живко Хаджиев (19-Цветелин Тонев), Жак Пехливанов, Андриан Краев, Тодор Чаворски (60-Георги Каракашев), Йордан Тодоров (60-Октай Хамдиев), Димитър Законов (68-Александър Димитров), Живко Петков