Хебър не сбърка срещу Септември у дома
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Битката за спасение навлиза в заключителния си етап

Отборът на Хебър Пазарджик надделя над Септември София с 3:1. След успеха възпитаниците на Любослав Пенев задминаха днешния си съперник, в класирането и са на само точка от Пирин, който обаче има мач по-малко.

Георги Тартов даде аванс на Хебър в добавеното време на първата част, само 5 минути след като друго попадение на домакините бе отменено след намесата на ВАР. Тартов вкара красив гол с глава след като плонжира да засече топката във вратата на Шейтанов, който възстановяваше позицията си след удар на Хамдиев.

В 76-ата минута на мача Кристиян Пешов изравни с хубав удар с левия крак и смълча трибуните в Пазарджик.

Радостта на гостите обаче не трая дълго. Само 5 минути след изравнителното попадение Алекс Серано засече центриране на Марузин в наказателното поле и направи резултата 2:1.

В 88-ата минута Цонков сложи точка на спора и оформи крайното 3:1. Той се разписа с глава след ново центриране в наказателното поле на Септември.

Загубата за Септември означава, че тимът се свлече до предпоследната позиция в efbet лига. Момчетата на Красимир Балъков са по-близо до отпадането от всякога, тъй като до края на сезона има едва два мача.